2014-04-07

Lea N. Gustafsson

Lea N. Gustafsson

Lea har gennem sin musikalske familie altid været omgivet af musik helt fra hun var spæd - både klassisk såvel som rytmisk.

Hun har altid været den der har sunget allerhøjst i diverse børnekor og hun læser noder og rytmer, som hun læser en roman. Der har aldrig været bestemte genrer eller kunstnere som har haft Leas udelte opmærksomhed. Tværtimod har hun altid haft en sjælden set musikalsk åbenhed, men der er fokus på de små detaljer både når der lyttes til musik og når der selv synges og spilles.

Lea har læst musik på Aalborg Universitet, hvor hun har haft rytmisk sang som hovedfag og klaver som sidefag. Mere nyligt har Lea netop afsluttet sit arbejde som sanginstruktør på Aalborg Studenterrevy.

Sangkarrieren har favnet bredt - der har været fokus på sangskrivning, hvor Lea har skrevet sange for/til andre sangere og for sin egen fornøjelses skyld. Lea har indspillet demoer i diverse lydstudier i Danmark, både af egne og andres sange og derudover har Lea deltaget i et hav af klassiske og rytmiske korkoncerter og spillet med det nu opløste band Hot Stuff til diverse arrangementer.

For Leas vedkommende har Black Russian givet hende noget til musikken, som hun ikke har fundet før i sin musikalske færden.

Elsker: Snaps og tarteletter. ☺
Yndlingsarrangement: "Thank you"

Kontakt os

En enestående chance for at krydre festen, festivalen eller frokostpausen med sang og musik.

Kontakt os